facebook

Місячний календар стрижок та фарбування волосся на грудень 2018 року

Розповідаємо, які дні грудня найбільш сприятливі для походу в перукарню, а коли зі стрижкою і фарбуванням варто почекати.

Коли до новорічної ночі і святкових вечірок залишається всього місяць, важливо визначитися не лише з коктейльним нарядом і подарунками для рідних і друзів, але і з зачіскою.

І якщо ви давно хотіли зробити стрижку мрії в парі з модним фарбуванням або просто освіжити звичний образ – саме час діяти!

Щоб результат вас не розчарував, пропонуємо звіритися з місячним календарем і визначити найбільш і найменш сприятливі дні для стрижок і фарбування в грудні.

Сприятливі дні для стрижок в грудні:

1 грудня, 4 грудня, 5 грудня, 6 грудня 8 грудня, 9 грудня 10 грудня 11 грудня 12 грудня 13 грудня 15 грудня, 18 грудня, 19 грудня, 20 грудня, 21 грудня, 26 грудня, 27 грудня, 28 грудня, 30 грудня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Грудень виявився дуже щедрим на сприятливі дні, так що ви точно встигнете зробити стрижку, фарбування та інші процедури в одну із зазначених дат.

Чи готові до експериментів? Попросіть майстра зробити вам модне каре. А якщо не хочете розлучатися з довжиною, освіжіть образ, зробивши каскадну стрижку в стилі Бейонсе (Beyoncé) або Ріанни (Rihanna). Така зачіска виглядає більш ніж стильно і дозволяє зробити безліч різних укладок.

Якщо ви не прихильник кардинальних змін і закохані в свою стрижку, можете лише злегка підрівняти кінчики, а після попросити майстра зробити вам доглядову процедуру для волосся.

Особливо сприятливі дні для походу в перукарню в цьому місяці – 19 і 20 грудня.

Несприятливі дні для стрижок в грудні:

2 грудня, 3 грудня, 7 грудня 14 грудня 16 грудня, 17 грудня, 22 грудня, 23 грудня, 24 грудня, 25 грудня, 29 грудня, 31 грудня.

Щоб не зіпсувати волосся і настрій, стрижки і фарбування відкладіть на більш сприятливі дні.

Навіть нешкідливі процедури догляду для волосся в зазначені дати можуть сильно розчарувати.

У ці дні в салон вирушайте хіба що за легким укладанням.

Найнесприятливіші дні для походу в перукарню в цьому місяці – 2, 7 і 23 грудня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Місячний календар стрижок та фарбування волосся на грудень 2018 року