facebook

Чому ви щоразу обираєте не тих чоловіків

Якщо ви в глибині душі відчуваєте, що не гідні кращого, поступово починаєте вірити в це.

Ви боїтеся самотності

Одні люди насолоджуються самотністю, а інші, навпаки, ненавидять її. Насправді, самотність лякає їх. Вся справа в тому, що вони цього не усвідомлюють. Можливо, ви теж боїтеся залишитися самотньою. Якщо ви розриваєте одні відносини і одразу ж з головою йдете у нові, то, швидше за все, так воно і є.

У вас низька самооцінка

У більшості є проблеми з упевненістю в собі. Низька самооцінка може бути наслідком різних проблем і труднощів. Якщо ви в глибині душі відчуваєте, що не гідні кращого, поступово починаєте вірити в це. Ви вибрали не ту людину тому, що впевнені в тому, що не гідні більшого.

Думаєте, що можете змінити людину

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прикладів в цьому випадку можна привести дуже багато. Часто люди зав’язують стосунки з тими, хто їм не зовсім підходить. Вони думають, що пізніше зможуть переробити людину.

Цей «план» спочатку приречений на провал. Ви не можете змусити людину змінитися. Вона зробить це, тільки якщо сама захоче. Спроби когось перекроїти під свої шаблони принесуть лише розчарування, яке вам зовсім не потрібно.

Ви не знаєте, чого хочете від життя

Перш ніж ви почнете зустрічатися з кимось, варто визначити для себе, чого ви хочете. Це дуже важливо. В іншому випадку ви не будете знати, що ваші цілі і прагнення збігаються з прагненнями та цілями вашого потенційного партнера.

Якщо ви ще не визначили, чого саме хочете від життя, саме час це зробити. Вирішіть, де ви хочете жити, чи хочете ви дітей та інше.

Вибираєте один і той же тип чоловіків

Можливо, вам здається, що вас приваблює певний тип особистості. Як би там не було, всі ваші колишні дуже схожі. Мова тут не стільки про зовнішність, скільки про їх особистісні якості. Ось, що дійсно важливо. Ви звикли звертати увагу на чоловіків зі схожими якостями особистості? Ні з одним з них вам не вдалося зав’язати довгих відносин? Якщо це так, то прийшов час переглянути свої смаки.

Зустрічатися з кимось – це свого роду ризик. Багато що може піти не так, як ви очікуєте, і вам можуть розбити серце. Немає нічого гіршого, якщо ваші відносини з разу в раз розвиваються за одним і тим же сценарієм. Якщо це так, то варто провести якийсь час наодинці з собою.

Проаналізуйте ваші минулі спроби і подумайте про те, яких відносин ви хочете насправді.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чому ви щоразу обираєте не тих чоловіків