facebook

Кого звинувачувати: чому катастрофічно не щастить у коханні і як з цим боротися

Спроби створити стосунки ні до чого не призводять, а за спиною залишаються тільки невдалі романи, нещасна любов і розбите серце? Може справа в тобі?

В більшості любовних перипетій винна сама людина. Ми самі обираємо собі половинку і самі поводимо себе певним чином у відносинах. Кого звинувачувати? Чому катастрофічно не щастить у коханні і як з цим боротися, ми розповімо сьогодні.

Низька самооцінка

Коли людина має низьку самооцінку, то виникає безліч складностей. Низька самооцінка призводить до того, що людина обирає далеко не з найкращих варіантів. У результаті друга половинка гірша, ніж могла б бути. Це розвалює відносини.

Завищена самооцінка

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Неадекватна самооцінка не дає шансів на перспективні і хороші відносини. Завищена самооцінка приводить до самотності або марних спроб сподобатися тим, з ким немає шансів. Необґрунтовано завищена самооцінка дає надію і людина тягнеться до тих, хто значно кращий і з ким не світить нічого доброго. Це буде френдзона, одностороння любов або нещасливі відносини.

Страх самотності

Часто люди розривають одні невдалі стосунки і відразу кидаються в нові, немов у вир з головою. Але вони теж виходять невдалими і так все по наїждженій доріжці. У такому випадку варто на якийсь час зупинитися і перестати боятися самотності. Самотністю можна насолоджуватися, а не страждати через неї. Час, проведений на самоті, дозволить дозволить більш раціонально підійти до пошуку другої половини.

Невірний вибір другої половини

Часто ми вибираємо один і той самий тип особистості. Але якщо кожен раз виходить якась фігня, то варто задуматися. Не варто чекати від волелюбної людини вічної любові. Не варто чекати від зрадника справжнього кохання. Ви ніколи не зможете поміняти людину у відносинах. Відразу шукайте тих, хто дійсно підходить у всіх сенсах. Досить наступати на одні і ті ж граблі. Імпульсивний вибір другої половини, заснований тільки на усталених уподобаннях і бажаннях позбутися від самотності.

Помилкова поведінка у відносинах

Нездорові відносини виникають тоді, коли обидва не вміють вести себе відповідно їх статі. Чоловіки ведуть себе як слабаки, а жінки беруть на себе обов’язки сильної статі. Поки у відносинах не запанує мир, без всяких маніпуляцій і перетягування ковдри, нічого доброго не вийде.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кого звинувачувати: чому катастрофічно не щастить у коханні і як з цим боротися