facebook

Савченко і Рубан можуть вийти на волю 16 квітня…

Київський апеляційний суд визначив осудність кримінальної справи за звинуваченнями депутата Ради Савченко і керівника “Офіцерського корпусу” Рубана. Вказаним особам інкримінується спроба здійснення озброєного захоплення влади в Україні, вбивства вищого керівництва держави, створення терористичної групи і підготовка терактів. Ця ухвала була винесена в п’ятницю, 12 квітня, про що повідомили в столичному апеляційному суді.

Згідно зі встановленим порядком, матеріали справи найближчим часом матимуть бути передані до Броварського міжрайонного суду Київській області. Далі буде здійснено авторозподіл суддів в колегії, яким випаде його розглядати, і призначено підготовче засідання. Відзначається, що воно повинне відбудуться не пізніше за понеділок, 15 квітня.

“У разі, якщо до 24: 00 15 квітня санкція не буде продовжена, Володимир і Надія вважатимуться особами, відносно яких не діє будь-який запобіжний захід”, – говориться в повідомленні.

Таким чином, засідання суду у Броварах у справі Савченко-Рубана 15 квітня може стати поворотним. Адвокати обвинувачених закликають громадськість і пресу бути присутньою на нім.

27 березня повідомлялося, що справа Савченко-Рубана була знову перенаправлена до іншого суду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Савченко і Рубан можуть вийти на волю 16 квітня…