facebook

Гройсман погрожує Коболєву відставкою, якщо він не знизить ціну на газ до травня

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман поставив ультиматум очільнику “Нафтогазу” Андрію Коболєву – якщо він не знизить вартість газу до 24 квітня, то може забути про свою посаду.

Про це він повідомив 17 квітня на засіданні Кабінету міністрів.

Прем’єр-міністр вважає, що ціна на блакитне паливо наразі є вищою за ринкову ціну.

Або НАК “Нафтогаз” встановлює ціну нижче ніж 8 гривень 55 копійок за кубометр з 1 травня і повідомляє про це всім українцям до 24 квітня, або я ініціюю відставку Андрія Коболєва і проситиму уряд підтримати мою позицію,
– наголосив Гройсман.

Раніше повідомлялося, що “Нафтогаз” не зможе виконати останню постанову Кабміну про зниження ціни на газ для населення. Тому, з 1 травня вартість газу для побутових споживачів зросте й становитиме близько 9,7-9,8 гривні Ціна на газ зросте для українців з 1 травня: чому і на скільки за кубометр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім того, Гройсман розповів, що днем раніше він дізнався, що ПАТ “Укрнафта”, яка належить НАК “Нафтогаз” виграла новий позов на суму 44 мільйони доларів “Укрнафта” виграла у Росії міжнародний арбітраж щодо активів у Криму . “Знаєте, яка в мене була перша думка – чи випишуть вони собі премію, десь 5 мільйонів, чи ні”, – додав прем’єр-міністр.

 

Засідання Уряду (16.04.2019)

Засідання Кабміну. Презентували результати трьох років роботи Уряду.

Gepostet von Volodymyr Groysman am Mittwoch, 17. April 2019

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гройсман погрожує Коболєву відставкою, якщо він не знизить ціну на газ до травня