facebook

Чекайте на дзвінок від Порошенка: українцям обриває телефони президент і агітує за себе

Дзвінок пролунав у десятках міст України

Сергій Гайдай поділився цікаdим фактом про роботу штабу Порошенка перед вирішальним другим туром виборів – за словами політтехнолога, чинний гарант “особисто обдзвонює” виборців та запрошує їх на НСК Олімпійський на дебати, які відбудуться вже цієї п’ятниці, 19 квітня.

Відповідний допис політтехнолог опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Мені зателефонував Порошенко. Айфон висвітлив київський міський номер. Я впізнав його голос. Здригнувся. Ну думаю зараз Петро Олексійович висловить мені все, що про мене думає за всю мою критику його за останні ось вже сім років. “Скільки ж в тобі жовчі, Гайдай! А адже були часи – ми добре співпрацювали…. Який же ти злобний і противний чоловік. І не соромно тобі?” Але ні. Голос у нього був бадьорий, навіть веселий і незлобивий. Просто так, по-товариськи покликав мене на дебати, на Республіканський стадіон у Києві. Покликав і поклав трубку. Шкода не сказав, що він нарешті мене почув. Сигнал прийняв. Виправиться – на жаль, я не зможу прийти. Я в Одесі. Буду завтра дивитися дебати по телевізору. Разом з політизованою тусовкою одеситів. А до цього поговоримо про долі батьківщини. До речі, одесити приходьте”,- написав Гайдай.
Українці відреагували на жарт, відзначивши, що їм Порошенко “також телефонував”.

“Мабуть, свої порохоботи не хочуть іти. Обдзвонюють усіх знайомих”, “Ось як виглядає боротьба за кожен голос”, “Він уже усьому нашому району дзвонив, іде по телефонній книжці”, – пишуть користувачі під публікацією політтехнолога.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім того, українці показали знімки своїх телефонів у момент дзвінка із штабу Петра Порошенка.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чекайте на дзвінок від Порошенка: українцям обриває телефони президент і агітує за себе