facebook

Російський політолог розказав, який «сюрприз» Москва готує Зеленському

Рішення про спрощену видачу російських паспортів жителям окупованого Добасу буде ухвалене попри результати виборів в Україні, – Павловський

Російський політолог Гліб Павловський стверджує, що рішення про спрощену видачу російських паспортів жителям окупованого Донбасу буде ухвалене попри результати виборів в Україні.

Павловський вважає, що рішення про спрощену процедуру отримання російських паспортів готувалося, ще коли не виключалась перемога Петра Порошенка на цих виборах.

«Швидше за все, це рішення буде ухвалене. Зеленський, якщо стане президентом, повинен буде зробити щось неймовірне, щоби цьому запобігти», – впевнений російський політолог.

Що ж до загострення на фронті, то на думку Павловського, воно буде у випадку, якщо в РФ вирішать, що це потрібно під час парламентських виборів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Потреба у цьому виникне у тому випадку, якщо з’ясується, що військове загострення, ескалація вигідна під час підготовки до парламентських виборів, що вона працює на якусь із потрібних Росії коаліцій в Раді», – впевнений російський політолог.l

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Російський політолог розказав, який «сюрприз» Москва готує Зеленському