facebook

Рубан втік з України: всі подробиці

Екс-керівник Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимир Рубан, який раніше був звільнений з-під варти разом з народним депутатом Надією Савченко, покинув територію України.

Про це “Українській правді” повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури. “Рубан виїхав з України. Суд повідомляв йому на останньому засіданні, що наступне відбудеться 7 травня. Запобіжний захід суд йому не обрав”, – зазначили у відомстві.

Оскільки Рубану не продовжили запобіжний захід, у нього не було ніяких обмежень на пересування в Україні та за її межами.

а інформацією УНН, Рубан поїхав до столиці Польщі – у Варшаву.

У Держприкордонслужбі України  повідомили, що дану інформацію перевіряють.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На даний момент ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію. Звичайно, ми будемо її перевіряти, але дані про перетин кордону третіми особами ми не можемо розголошувати, навіть якщо це стосується Володимира Рубана”, – заявив помічник глави ДПСУ Олег Слободян.

У коментарі  заступник міністра у справах тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак припустив, що Рубан може ховатися, не побоюючись бути виданими, тільки в одній країні. І це не Польща.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Рубан втік з України: всі подробиці