facebook

Тимошенко чи Аваков: у Зеленського сказали, з ким об’єднуватимуться

Тимошенко чи Аваков: у Зеленського сказали, з ким об’єднуватимуться
Кращий друг Володимира Зеленського розкрив деякі карти нового президента

 

В команді Володимира Зеленського не виключають, що після парламентських виборів будуть домовлятися з Юлією Тимошенко, однак зазначили, що не “заради портфелів”.

Про це розповів кращий друг Володимира Зеленського та його бізнес-партнер Сергій Шефір в інтерв’ю виданню theБабель.

Зокрема Шефір відповів на питання, чи буде об’єднуватися Зеленський після парламентських виборів з головою “Батьківщини” Юлією Тимошенко і лідером партії “Громадянська позиція” Анатолієм Гриценком.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я вже говорив, що жодна коаліція в Раді довго не трималася, тому гачки, за які вони тримають один одного, – це портфелі”, – зазначив соратник Зеленського.

“Мені б хотілося придумати якийсь хід, щоб коаліція створювалася не на основі портфелів. І я вважаю, що Юлія Володимирівна – патріотично налаштована людина. Домовлятися треба на нормальних мотивах і помислах, портфелі другорядні “, – підкреслив Шефір.

Він також спростував інформацію про те, що нардеп Валерій Писаренко, людина з команди екс-заступник голови АП Віктора Януковича Андрія Портнова, створює в парламенті нове об’єднання під Зеленського.

“Я чув про нього, але не знайомий. Зараз багато хто ходить і говорить, що він від Зеленського – це маячня. Якщо хтось такий приходить, можна повідомляти нам. Як тільки ми зробимо якісь призначення, можна буде не сюди дзвонити, а цим людям “, – сказав Шефір.

Також друг Зеленського відповів на запитання, кого новий президент вважає ефективним з команди Порошенка і готовий з ним працювати. Шефір назвав Арсена Авакова.

“Нам сподобалося те, що відбувалося з поліцією. Коли ми зустрілися з Арсеном Борисовичем (Аваковим – ред.), він нам прямо сказав: “Я взагалі не за вас, але робитиму все, щоб вибори пройшли чесно і відкрито”, – говорить Шефір.

На зауваження журналіста, що Аваков не є з команди Порошенко і ніколи не симпатизував йому, зате має хороші відносини з Коломойським, Шефір заявив:

“Серйозно? Я не знав. Мені здається, він про нього іронічно висловлюється. У великій політиці дружба ситуативна”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тимошенко чи Аваков: у Зеленського сказали, з ким об’єднуватимуться