facebook

Інавгурація Зеленського б’є всі рекорди: таке відбувається вперше в історії політики

Інавгурація Зеленського б’є всі рекорди: таке відбувається вперше в історії політики
Політолог заявив, що тут мова йде про технічне затягування

З’явилася інформація, що переможець президентських виборів в Україні Володимир Зеленський йде на реальний рекорд. Вся справа в тому, що за законом, дата вступу на посаду глави держави має бути не пізніше, ніж через 30 днів після оголошення результатів виборів.

Леонід Кравчук став президентом через 4 дні після оголошення результатів, Леонід Кучма – через 9. А після другого терміну — 16 днів. У 2004-му Віктор Ющенко став президентом через 26 днів. А у Віктора Януковича на підготовку пішло 14 днів. Петро Порошенко вклався в 13 днів.

Політолог Кость Бондаренко пояснює, що нічого дивного в історії з затягуванням вступу на посаду Володимира Зеленського немає.

“Через те, що більше часу пішло на підрахунок голосів. Також, наявність святкових і вихідних днів. Тут мова йде про технічне затягування, і багато хто зараз намагається прив’язати до політичного підтексту. Торгуватися почнуть після того, як Зеленський внесе кандидатури на посади міністрів закордонних справ і оборони, глав СБУ, Нацбанку і генпрокурора. Ось тоді почнуться реальні торги. А поки Рада боїться розпуску і самої можливості розпуску. Хоча, наскільки я зрозумів, торги команда Зеленського не веде”, — говорить Бондаренко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У свою чергу політолог Руслан Бортник зазначає, що така ситуація, як в цьому році склалася вперше — дата інавгурації і діалог навколо неї тісно пов’язані з розпуском парламенту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий астролог Влад Росс назвав вдалу дату для інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. Астролог проаналізував місячний календар і пропонує провести урочисту церемонію 1 червня. Разом з тим Росс застерігає від проведення інавгурації 19 травня — це буде “сатанинський місячний день”, який підвищує ризик імпічменту нового президента.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Інавгурація Зеленського б’є всі рекорди: таке відбувається вперше в історії політики