facebook

У команді Зеленського розповіли про перші президентські ініціативи і призначення

Обраний президент Володимир Зеленський може назвати перші кадрові призначення і законодавчі ініціативи незабаром після церемонії інавгурації.

Про це політичний консультант штабу Зеленського Дмитро Разумков розповів в ефірі телеканалу Newsone.

“Думаю, що перші кадрові пропозиції і законодавчі ініціативи навряд чи повинні звучати в день інавгурації, це не зовсім той момент, коли потрібно озвучувати ці речі. Але те, що це має статися в найближчому майбутньому після інавгурації, думаю, так”, – зазначив Разумков.

Він додав, що претендентів на посади голів Служби зовнішньої розвідки і Служби безпеки України краще взагалі не оголошувати аж до самого призначення.

“Але якщо ми говоримо про Службу зовнішньої розвідки, то там не потрібен парламент, президент може прийняти самостійне рішення. І як раз про цю кандидатуру навряд чи варто чути багатьом, особливо з огляду на те, що ми знаходимося в стані відкритого конфлікту з Росією. Тому я побоююся провокацій”, – пояснив Разумков.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами політичного консультанта, кандидатура на посаду глави Адміністрації Президента також буде озвучена незабаром після інавгурації.

“Що стосується глави Адміністрації президента, то як Зеленський може зараз назвати його ім’я і призначити на посаду, якщо він ще не вступив в свої повноваження. Тому кандидатура на голову АП теж буде озвучена незабаром після інавгурації президента”, – завершив він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У команді Зеленського розповіли про перші президентські ініціативи і призначення