facebook

Розчистити “інформаційне сміття”: чому Зеленському важливо особисто виступити перед українцями

На думку експерта, українці хочуть чути свого обранця, а не людей у незрозумілому статусі

Новообраному президенту України Володимиру Зеленському необхідно якомога швидше дати прес-конференцію, розповісти про плани на посаді глави держави і представити свою команду. Адже до цього моменту будь-які заяви нібито членів його команди сприймаються українцями несерйозно.

Таку думку висловив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала у коментарі сайту “Сьогодні”.

Експерт негативно відреагував на інтерв’ю екс-міністра фінансів Олександра Данилюка щодо планів Зеленського у перші 100 днів президентства.

“Мені нецікаво, що говорять так звані “члени команди Зеленського” доти, поки ми не побачимо реально внесені ініціативи до Верховної Ради. Крім того, українцям потрібні не відеоролики, а реальна прес-конференція, яку Зеленський обіцяв дати відразу ж після другого туру виборів. Набридло, що від імені майбутнього президента говорить хто попало. При цьому ми не розуміємо ні статусу цих людей, ні яку позицію вони займають, ні яка в них буде посада”, – говорить Бала.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Через подібні виступів українці не можуть зрозуміти позицію свого обранця. А вони хочуть почути, що саме думає Зеленський з того чи іншого приводу.

“”Вони вже стільки наговорили! Навіть якби я побачив це інтерв’ю, я б його не читав. Все, що ми зараз бачимо, більше схоже мені на інформаційне сміття”, – додає експерт.

Нагадаємо, раніше політолог Олексій Гарань розповів, чому Зеленському не варто йти на конфронтацію з Радою, а вчитися працювати з парламентом.

А політолог Олеся Яхно-Бєлковська припустила, коли може відбутися інавгурація Зеленського. На її думку, на дату вступу новообраного президента України до повноважень вплине його звернення до парламентарів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Розчистити “інформаційне сміття”: чому Зеленському важливо особисто виступити перед українцями