facebook

Зеленський вирішив провести масштабну реформу влади в Україні

Команда новоспеченого президента Володимира Зеленського вирішила ввести в Україні «пряму демократію».

Йдеться про справедливі і якісних референдумах, обов’язковому реагуванні на Народні ініціативи і реалізації права “народного вето” на ключові рішення влади. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” ідеолог партії «Слуги народу» Руслан Стефанчук.

“Система народовладдя, яку пропонуємо ми, це система, яка у всьому світі називається” пряма демократія “, – підкреслив Стефанчук.

За його словами, члени команди Зеленського вивчали досвід країн Скандинавії, Швейцарії, Канади, США. З цього досвіду прагнули запозичити саме те, що дозволить українському народу “відчути реальний контроль і владу в цій державі”.

Як зазначив представник команди майбутнього гаранта, система буде включати в себе «справедливі і якісні» референдуми. Володимир Зеленський і його команда пропонують відродити забуту систему. Тому що явище, породівшеенезавісімую України, більше ніколи не застосовували за призначенням. З цією допомогою народні обранці зможуть адекватно реагувати на ініціативи українців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Представник «Зе! Команди »також висловив сумнів в ефективності петицій,” які підписують по 25 тисяч, але які ніхто не виконує “.

“Ми зробимо це разом …”: Зеленський зробив потужний заяву про окупацію Криму і дав гучна обіцянка …

Тому Стефанчук дав обіцянку, що Зеленський реалізує “підхід з реагування на всі народні ініціативи як на загальнодержавному, так і на місцевому рівні”.

Крім того, громадяни отримають право «народного вето», що дозволяє відхилити рішення уряду або Верховної Ради, і навіть усунути політика від займаної посади.

Йдеться про те, що у народу повинна бути “можливість не тільки відкликати народного депутата, здійснити процедуру імпічменту президента, а й накласти вето на прийняті рішення”.

Нагадаємо, Зеленський озвучив головну умову переговорів з Путіним про Донбас.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський вирішив провести масштабну реформу влади в Україні