facebook

“Не буде взагалі”: Саакашвілі ошелешив заявою про Україну при Зеленському

“Не буде взагалі”: Саакашвілі ошелешив заявою про Україну при Зеленському
За словами Саакашвілі, Україна – це “тіньова” держава, де всі рішення приймаються “за лаштунками”

Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі дав політичні поради новообраному президенту України Володимиру Зеленському. Про це він розповів в ефірі телеканалу “Наш”.

За словами Саакашвілі, Україна – це “тіньовий” держава, де всі рішення приймаються “за лаштунками”. При цьому він підкреслив, що Порошенко сподівається взяти реванш у Зеленського за поразку на виборах через кілька місяців.

“Зеленському кажуть: “Ласкаво просимо в клуб, заходь до нас в куліси, ми тут все вирішимо”. Те, що робив Порошенко, – це нашпиговував скрізь своїх людей. Наприклад, зняли головк Конституційного суду за допомогою притягнутого за вуха приводу для того, щоб провести лояльну до Порошенка людину – все це розраховано на реванш через кілька місяців”, – зазначив опальний політик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також Саакашвілі підкреслив, що якщо Зеленського “затащать за лаштунки”, то його буде чекати доля “гірше за Ющенка”. Крім того, новообраний президент може забути про двосторонні переговорах з Росією, тому що Москва “недоговороспособна”.

“Будь-які загравання і тільки двосторонні переговори з Москвою нічого не дадуть, тому що Москва теж недоговороспособна”, – вважає Саакашвілі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Не буде взагалі”: Саакашвілі ошелешив заявою про Україну при Зеленському