facebook

Перша промова президента Зеленського змусила плакати кожного українця

Перша промова президента Зеленського змусила плакати кожного українця
Володимир Зеленський звернувся до народу України


Перша промова президента Зеленського змусила плакати кожного українця
Шостий президент України Володимир Зеленський звернувся до українців під час церемонії інавгурації.

“Кожен з нас загинув на Донбасі, втрачаємо, кожен з нас переселенець. кожен з нас заробітчанин. Ті, хто у боротьбі із бідні втрачати власну гідність. Але разом ми це подолаємо, бо кожен з нас українець. Ми маємо бути єдині, адже тільки тоді ми сильні. Я звертаюся до всіх українців світу нас 65 мільйонів, ви нам дуже потрібні. Усім, хто готовий будувати сильну і незалежну Україну, я дам громадянство. Ми чекаємо на вас, привезіть нам свій досвід та знання. Це допоможе нам почати нову епоху. Може, це і є наша національна ідея – об’єднавшись, зробити усе всупереч усьому. Наше найперше завдання – припинення вогню на Донбасі”, – анонсував шостий президент.

 

“Для того, щоб наші герої не гинули, я готовий на все. Я без вагань готовий втратити свою посаду, щоб тільки настав мир. Не ми почали цю війну, але нам її закінчувати”, підкреслив Володимир Зеленський.
Пергим кроком стане повернення усіх українців з полону. Другий – повернення українських територій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“За ці роки влада не зробила нічого, щоб заробітчани відчули себе українцями”
“Українець – це не в паспорті, це – в серці”.
“Я точно знаю від українських бійців, не буває сильної армії там, де влада не поважає людей, які віддають життя за країну. Я зроблю все, аби ви відчували повагу. Гідна Не розповідати про стандарти НАТО, а творити ці стандарти”, – підкреслив Володимир Зеленський.

Новообраний президент звернувся до Верховної Ради.

“Уряд не вирішує наших проблем, сьогодні він є нашою проблемою. Ви можете взяти аркуш, ручку і звільнити свої місця для тих, хто буде думати про майбутні покоління, а не наступні вибори”, – заявив він.
“У ваших кабінетах не повинно бути моїх портретів, бо президент – це не ідол. Повісьте краще фото своїх дітей”, – відзначив новообраний президент.
Він звернувся із пропозицією про зняття депутатської недоторканності та імпічмент президента.

“Я розпускаю Верховну Раду восьмого скликання. Прошу парламент звільнити з посад голову СБУ, Генпрокурора і міністра оборони”, – резюмував президент.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Перша промова президента Зеленського змусила плакати кожного українця