facebook

Зливи на Рівненщині: під водою 11 тисяч гектарів землі

Найбільше постраждали міста і селища на півночі області


На півночі Рівненщини внаслідок рясних дощів постраждали будинки та земельні ділянки жителів Рокитнівського, Сарненського, Березнівського та Корецького районів. За інформацією Рівненської ОДА, минулими днями через негоду було затоплено близько 11 тис. гектарів землі.

Однак, ситуація станом на сьогодні, 21 травня, вже стабілізувалася, інтенсивність опадів значно зменшилася, рівень води істотно падає. Про це повідомляють в ДСНС.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі рятувальники надають допомогу громадянам у відкачуванні води з приватних господарств села Рокитне та Масевичі Рокитнівського району, міста Березне та селища Володимирець. Для надання допомоги населенню залучено 21 чоловік особового складу рятувальників і 10 одиниць спецтехніки.

На Прикарпатті, внаслідок інтенсивних злив підтоплено домогосподарства в багатьох селах і містах:


Раніше повідомлялося, що в Чернівецькій області мешканці одного з сіл зняли на відео потужний смерч, який за лічені хвилини виривав з корінням дерева.

А 16 травня Житомирщиною пронісся ураган, а місцями випав град. Зокрема, про негоду повідомляли жителі Новоград-Волинського і Олевського районів. Смерч пронісся кількома населеними пунктів району: в селах Анета, Пилиповичі, Майстрова Воля і Городище.

Раніше негода накрила Вінницю – в місті пройшла сильна злива. Вулиці за лічені хвилини покрила вода, а в деяких місцях калюжі були завглибшки до півметра.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зливи на Рівненщині: під водою 11 тисяч гектарів землі