facebook

Стало відомо, коли Зеленський розбереться з тарифами для українців

Топ-спікер виборчої кампанії Зеленського, а тепер голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив, що президент України Володимир Зеленський зможе кардинально підійти до питання тарифів для українців тільки після дострокових парламентських виборів, які повинні відбутися 21 липня 2019 року. Разумков також підкреслив, що президент Зеленський розуміє, що тарифи, які на сьогодні існують в Україні, для багатьох є “непідйомними”.

“Для цього йому потрібна буде реально серйозна підтримка по всій вертикалі, починаючи від парламенту і закінчуючи Кабінетом міністрів. На тих позиціях, на яких сьогодні знаходиться він, знаходиться Адміністрація президента – їм будуть зроблені окремі заходи з цього питання, але до кардинальних питань він зможе підійти тільки після парламентських виборів”, – заявив Дмитро Разумков у ефірі одного з телеканалів.

Президент України Володимир Зеленський, який передумав скликати референдум про мир із Росією, вважає, що знизити тарифи на комунальні послуги допоможе впровадження відновлюваних джерел енергії в Україні.

– Ми хочемо низьких тарифів – треба менше бла-бла-бла про це. Потрібно тягнутися до інновацій відновлюваної енергетики, – таку заяву Володимир Зеленський зробив під час свого виступу на iForum-2019 у Києві.

Нагадаємо, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко передала президентові України Володимиру Зеленському пакет указів і законів, в яких йдеться про зниження тарифів на газ для населення. Тимошенко вважає це одним з перших важливих кроків, який повинен зробити новий президент країни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стало відомо, коли Зеленський розбереться з тарифами для українців