facebook

“Я завжди готовий!” Порошенко зробив заяву про об’єднання із Зеленським

П’ятий глава України Петро Порошенко заявив, що партія “Європейська Солідарність” готова об’єднуватися і створювати коаліцію з тими політсилами, які підтримують європейське майбутнє країни.

Таку заяву він зробив у прямому ефірі телеканалу “Прямий”, відповідаючи на запитання про можливість об’єднання з партіями українського глави Володимира Зеленського “Слуга народу” і музиканта Святослава Вакарчука “Голос”.

“Я висловлюю надію, що нам вдасться об’єднатися для того, щоб продовжити наш рух до Європейського союзу і НАТО”, – сказав Порошенко.

Він наголосив, що ті політсили, які виступають проти вступу в ЄС, не можуть бути з “Європейською Солідарністю” в союзі та коаліції. “Хто в це вірить – ласкаво просимо в команду”, – додав політик.

“Ми ніколи не підемо на союз із “п’ятою колоною Януковича”, з політичними силами, які розповзлися з тих чи інших потоків і намагаються принести до нас у дім “русскій мір”. Ми тому повинні бути в парламенті, щоб дати їм відсіч. Крім нас зробити це нікому”, – впевнений він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому Порошенко заявив, що готовий допомогти Зеленському в реалізації європейської інтеграції країни.

“Якщо потрібно, я завжди готовий допомогти: порадою, діями, зв’язками. Тому що це робота не на президента Зеленського або на п’ятого президента Порошенка, це робота на Україну”, – сказав політик.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Я завжди готовий!” Порошенко зробив заяву про об’єднання із Зеленським