facebook

Порошенко зважився на грандіозну аферу: страждатимуть мільйони українців

У список партії “Європейська солідарність” затесалися люди, які “стежать” за Києвом і контролюють навіть мера Віталія Кличка. Про це в своєму відеоролику заявив український журналіст Олександр Дубінський.

 

Напередодні Петро Порошенко разом зі своїми соратниками провів з’їзд партії. Вони представили список перших представників, які отримають можливість пройти до Верховної Ради. Блогер звернув увагу, що в перших рядах “Європейської соліарності” виявилися дуже токсичні персонажі, які підкоряються Вадиму Столару, який відповідав за перемогу колишнього президента на виборах.

“Весь список підлягає глибокому аналізу з точки зору глибини дна, глибини падіння і брехні Петра Олексійовича Порошенка”, – підкреслив автор відеоролика. За його словами, “смотрящий по Києву” проштовхнув в партію трьох осіб до 35-місця в списку. Це Денис Пятигорец, Андрій Андрєєв, а також Ірина Нікарак.

Останні два, як запевняє журналіст, організували сітку підкупу виборців для Петра Порошенка під час президентських виборів. Так Андрій Андрєєв стежив за технічними моментами, а Ірина Нікарак – за фінансовими. В тому числі, за роздачу грошей. За даними Олександра Дубинського, саме цим політики забезпечили собі місця в “Європейської солідарності”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ще один важливий момент. Знаєте, де сидить Столар?… У “Парусі”. “Парус”- це Фірташ. А Фірташ приймав рішення про те, що Порошенко стане президентом, у Відні разом з Льовочкіним і Кличко”, – зазначив журналіст.

Він додав, що в партію Петра Порошенка пройшов також перший віце-прем’єр Степан Кубів. Як запевняє автор, чиновник покриває схему з мінеральними добривами, закупівлями газу, експортними та імпортними митами в інтересах Дмитра Фірташа. Від цього страждають мільйони українців.

“Порошенко після брехню про очищення партії, вирішив заробити і продати пару місць у своїй партії, тому що дуже хоче потрапити в парламент і ще один мільйон доларів. Тому що він клептоман”, – підсумував Олександр Дубинський.

Раніше зазначалось, що Петро Порошенко ризикує не потрапити до Верховної Ради разом з партією “Європейська солідарність” через “Голоси” Святослава Вакарчука.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Порошенко зважився на грандіозну аферу: страждатимуть мільйони українців