facebook

Італійка застрягла в ліфті і рятувалась вином.

Жінка зламала шийку однієї з пляшок з вином і пила алкогольний напій,щоб не померти від зневоднення.

Мешканка італійського міста Падуя протрималася в кабіні застряглого ліфта 27 годин завдяки вину. Про це повідомила газета Corriere del Veneto.
Інцидент стався в п’ятницю, 28 червня. Близько 9:30 за місцевим часом італійка викликала ліфт, щоб зустріти біля парадних дверей прибиральницю і віднести в льох коробку з вином. Коли ліфт зупинився, з’ясувалося, що в кабіні немає аварійної кнопки для виклику допомоги. Крім того, у жінки не було з собою ніяких засобів зв’язку, а прибиральниця, що прийшла, не почула крики господині квартири, яка застрягла, – видання припускає, що вона весь цей час працювала в навушниках.
В той день температура на вулиці сягала 30 градусів, однак в замкнутій кабіні ліфта повітря нагрілося до 50 градусів. Жінка зізналася, що зламала шийку однієї з пляшок і невеликими порціями пила алкогольний напій, щоб не померти від зневоднення.

Через добу італійку виявила її дочка, хвилюючись через те, що мати не відповідала на телефонні дзвінки. Вона почула крик з кабіни ліфта і викликала пожежних, які звільнили італійку. Зазначається, що їй не знадобилася медична допомога.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Італійка застрягла в ліфті і рятувалась вином.