facebook

Названі найпопулярніші курорти серед українців

Найбільше українські туристи літають на курорти до Туреччини,Єгипту,Греції,Болгарії та Іспанії,повідомили в Держприкордонслужбі.

Популярними напрямками для відпочинку серед українців є Туреччина, Єгипет, Греція, Болгарія і Іспанія. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

“Що стосується закордонних курортів, то неабиякою популярністю серед українців користуються Туреччина, Єгипет, Греція, Болгарія та Іспанія”, – повідомили прикордонники.

Держприкордонслужба також зазначила, що фіксує збільшення пасажиропотоку під час сезону відпусток.

“У період відпусток пасажирський і транспортний потоки збільшуються як правило на 15-20%, що вже доведено першою декадою червня цього року”, – повідомив старший офіцер штабу Західного регіонального управління Василь Вітровчак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, прикордонник зазначив, що в Україні значно зростає попит на подорожі в країни Європейського Союзу. Це пов’язано в першу чергу зі збільшенням в країні лоукост-авіакомпаній, зокрема Ryanair і Wizz Air, додали у відомстві.

“В основному мандрівники вибирають такі країни як Німеччина, Польща, Великобританія і Данія”, – зазначили прикордонники.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Названі найпопулярніші курорти серед українців