facebook

8 блискучих фільмів, які ви могли пропустити

Серед розрекламованих новинок кінопрокату далеко не кожен фільм виправдовує очікування. Тому спеціально для вас пропонуємо картини, які не просто з успіхом пройшли в кінотеатрах, а й змогли по-справжньому зачепити глядача.

Світське життя

Легендарний Вуді Аллен не перестає стабільно випускати по одній картині на рік, і на цей раз він переносить глядачів у 30-ті роки минулого століття. Молодий хлопець (у виконанні Джессі Айзенберга) приїжджає підкорювати Голлівуд, а замість цього втрачає голову від кохання і виявляється в самому епіцентрі світського життя. У стрічці вгадується фірмовий стиль режисера: гумор, вишуканий візуальний ряд, трохи сентиментальності і лірична музика.

Хороші хлопці

70-ті роки минулого століття: найманий охоронець Джексон Хілі і приватний детектив Холланд Марч змушені об’єднати свої зусилля, щоб розплутати справу про зниклу дівчину, але несподівано вони розуміють, що вплуталися в злочин століття.
Фільм вийшов чудовий: неймовірна атмосфера, блискучий акторський дует Кроу і Гослінга, відмінний гумор і вдалий сценарій. Безумовно, ця авантюрна комедія – один з кращих фільмів року, який обов’язково варто побачити.

Людина – швейцарський ніж

Головний герой, який опинився на безлюдному острові, вже був готовий втратити будь-яку надію, але все раптово змінюється, коли на березі він знаходить труп чоловіка на ім’я Менні – саме він допомагає «Робінзону» вижити і знайти радість життя. До того божевілля, яке відбувається на екрані, швидко звикаєш, коли переймаєшся проблемами героя. Абсолютно небанальний сюжет, тонка філософія і, звичайно, Деніел Редкліфф, якому майстерно вдалося зіграти труп, що ожив – варто подивитися, що з усього цього вийшло.

Сила волі

Заснована на реальних подіях історія легендарного чорношкірого атлета Джессі Оуенса, чиє неймовірне завзяття привело його на Олімпійські ігри 1936 року в нацистському Берліні. Людина, яка, незважаючи на перешкоди, зуміла довести всьому світові, що спорт сильніше забобонів і чиєїсь ненависті, людина, яка змогла кинути виклик найжахливішій силі минулого століття. Вийшла якісна спортивна драма, яка нікого не залишить байдужим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Друге життя Уве

Цей фільм – абсолютний шведський хіт, знятий за бестселером, який подивився кожен шостий житель країни. Головний герой – літній педант, буркотун і просто зануда Уве – завжди дотримується правил і примушує до цього всіх навколо. Насправді ж він шалено сумує за своєю померлою дружиною і з радістю б пішов слідом за нею, але про який суїцид може йти мова, коли по сусідству живе галаслива інтернаціональна сімейка?

Сінг Стріт

І ще один ностальгічний фільм. На цей раз події відбуваються у 80-х. У родині Конора справи йдуть не кращим чином, і батьки вирішують перевести його в іншу школу. Щоб домогтися уваги вподобаної дівчини і додати собі авторитету, школяр вирішує створити рок-групу.
Це фільм про перше кохання, про молодість і дорослішання, про спрагу волі і, звичайно ж, про любов до музики.

Руйнація

Джейк переживає страшну трагедію: загинула його дружина. Дивно, але він нічого не відчуває, крім незрозумілого бажання розламати на шматки все навколо, будь то навіть власний будинок. Ця історія – як багатошаровий торт з різних жанрів, і дивно, як режисерові і всьому акторського складу так грамотно вдалося передати непросте емоційне послання.

Капітан Фантастик

Бен – голова незвичайного сімейства, яке живе далеко від цивілізації. Він вчить своїх дітей полювати і битися, а ще не забуває про їх духовний розвиток, навчаючи точних наук, літератури і філософії. Сімейна трагедія змушує відправитися в подорож через всю країну, і виникає питання: що ж буде з дітьми, коли вони нарешті зіткнуться з суспільством? Вийшла мудра і філософська історія про виховання дітей і сім’ї, і вона буде особливо цікава тим, хто і сам виховує дітей.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

8 блискучих фільмів, які ви могли пропустити