facebook

Уже почало збуватися:спливло останнє пророцтво легендарного мольфара про Україну.

Один з найсильніших мольфарів для України передрік безліч подій, а його останнє пророцтво донині лякає більшість.

Унікального карпатського мольфара Михайла Нечая вбили ще в 2011 році. Але до своєї смерті він залишив пророцтва для України.

Новина про смерть легендарного провісника шокувала людей. До цього дня ніхто не знає, що сталося тоді. Але очевидно, що звичайний на перший погляд літній дідусь дуже багато знав, тому його вбивцею міг стати релігійний фанатик або хтось, хто хотів помститися старому. Мольфар передбачав для України безліч подій, що вже встигли відбутися.

І його передбачення збувалися, мольфара боявся навіть біглий президент Віктор Янукович. Нечай в день його інавгурації заявив, що довго головою держави він не буде. Тоді про Революції Гідності ніхто і не починав думати.

Мольфар розповідав і про подальшу долю суспільства. Нечай був впевнений, що український генофонд спробують знищити, а території розірвуть на шматки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Схід України старець називав зоною ризику. Потім в цьому регіоні почалася антитерористична операція на Донбасі. Також загрозу для країни він бачив з боку Румунії, Польщі, які зараз приймають «антибандерівський закон», вони, на думку мольфара, захочуть відібрати Галичину. Провидець попереджав про розлад в Україні і “розподіл на різні табори”, який закінчитися в результаті кривавою трагедією.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Уже почало збуватися:спливло останнє пророцтво легендарного мольфара про Україну.