facebook

Як різке зростання пенсій вплине на субсидії.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що після збільшення пенсій українцям продовжать виплачувати субсидії. Про це голова уряду заявив в ефірі програми “Головна Тема. Вибір” на телеканалі “Україна”.

За його словами, останнє підвищення виплат торкнулося 2,5 мільйона українських пенсіонерів, які мали маленьку заробітну плату, але великий стаж.

При цьому він зазначив, що майбутній масовий перерахунок для всіх категорій пенсіонерів не повинен вплинути на субсидії.

“При таких низьких доходах ця людина може і має право претендувати на субсидію, і вона може дорівнювати приблизно 1500-1600 грн”, – сказав глава уряду.

Гройсман нагадав, що кошти на субсидії є, і закликав органи соціального захисту в ндівідуальний випадках не звертати уваги на число зареєстрованих в оселі осіб, а приймати рішення на користь людей, які потребують підтримки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 1 січня 2020 року в Україні буде проведена індексація пенсій, в ході якої виплати мають зрости на 25% для військових пенсіонерів. Також масовий перерахунок запланований на 1 березня 2020 го. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як різке зростання пенсій вплине на субсидії.