facebook

“Мою 11-річну дочку гвалтує співмешканець жінки”:заявляє батько з Тернопільщини.

Житель села Трибухівці Степан Черемшинський розповів, що його 11-річну дочку гвалтує співмешканець мами. З дружиною Надією чоловік розлучений. На заробітках в Польщі жінка познайомилася з африканцем. Згодом той приїхав до України. Тепер він проживає з колишньою дружиною Степана і їхніми трьома дітьми.

– Жінка говорила, що їде до Польщі, але я дізнався, що вона в Африці. Там була чотири місяці з арабом. Приїхавши, сказала, що у неї новий чоловік і вона їде на заробітки до Польщі через кредити. Повернувшись в Україну, одразу поїхала зустрічати араба, – розповідає Степан.

Вдома щодня були скандали, жінка викликала поліцію. Аби діти не бачили сварок, Степан пішов жити окремо. Згодом розлучилися, чоловік їздив на заробітки в Чехію, до дітей приходив раз в тиждень.

– Щоразу колишня жінка викликала поліцію, намовляла дітей, що я її б’ю. Через деякий час, я почув, що жінка знову поїхала на заробітки в Польщу, а дітей залишила на чужого чоловіка. Я навідався до них, араб виганяв з дому, але поліція дозволила з ними побути, – каже чоловік.
Одинадцятирічна дочка розповіла татові, що до неї пристає теперішній 30-річний чоловік мами. Він заставляє її лягати поруч, цілувати, включає порнографію і гладить інтимні місця дитини.
Нині батько Степан звернувся до поліції, та довести, що над його дитиною знущається дорослий чоловік не може. Доказів не вистачає, до того ж мама, за словами Степана, заперечує і говорить 11-річній дочці, щоб та спростовувала сказане.

Усі деталі Степан Черешньовський розповів на відео Роману Довбанку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області повідомили, що за фактом розбещення неповнолітньої відкрито кримінальну справу. Йде розслідування.

Днями комісія, зібрана Бучацькою районною державною адміністрацією, за участі соціальних служб у справах неповнолітніх, представників поліції прийняла рішення, що дитина надалі залишається жити з мамою і її теперішнім законним чоловіком. Колишній чоловік, батько дитини Степан має право навідуватися до дітей двічі в тиждень.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Мою 11-річну дочку гвалтує співмешканець жінки”:заявляє батько з Тернопільщини.