facebook

От і почалося.Дві наречені і весілля:в Україні провели перший одностатевий шлюб(фото,відео).

20 липня, в Києві на Кураж Базарі відбулася неординарна для України подія – одностатевий шлюб. Дві дівчини – Ночек  і Олена зіграли весілля просто на барахолці. Вони обмінялися обручками і проголосили  клятви один одному.

Свідками цієї події стали наші колеги із  видання «Інформатор». Все було по-справжньому, дуже зворушливо і щиро, пишуть журналісти. Наречених вітали десятки гостей. Звучала чудова музика, першими перед усіма присутніми з’явилися маленькі ангели (дітки), вони розсипали тисячі сердечок навколо. За ними – й головні героїні свята. Спочатку Олена в супроводі брата, а потім і Ночек в супроводі сестри. Йшли вони по червоній доріжці, як справжні королеви.

Пару зустрічали оплесками і словами підтримки. Вони трохи ніяковіли, але близькі люди підтримали дівчат. Після вступних слів ведучої мікрофон передали юристу Кирилу Барашкову, який допомагає дівчатам скріпити узи офіційно і в результаті тримати в руках свідоцтво про шлюб. Олена і Ночек підписали документи, які вже в понеділок відправлять до Португалії, ще через деякий час наречені зможуть отримати безпосередньо свідоцтво.

Оскільки на цьому весіллі було дві наречені, обидві спочатку кинули букети. Потім зняли одна одній з ніг підв’язки і також кинули їх у натовп.

Коли емоції трохи вщухли, дівчата повернулися до вівтаря. І тут почалася вже не урочиста частина, а виключно розважальна. До пари вишикувалася черга охочих зробити пам’ятне фото.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

От і почалося.Дві наречені і весілля:в Україні провели перший одностатевий шлюб(фото,відео).