facebook

“Кричала, хотіла з’їсти бюлетень, а потім заснула”: У Львові пенсіонерка влаштувала скандальне шоу на виборчій дільниці

У Львові на виборчій дільниці № 461 982 94-річна жінка влаштувала скандал та почала їсти свої бюлетені для голосування.


Про це повідомили у комітеті виборців Львова.

Згідно з повідомленням, літню жінку було внесено до списку виборців, які голосують вдома через неможливість самостійно пересуватися.

Попри це 94-річна жінка майже одразу після відкриття прийшла на дільницю, аби проголосувати. Члени виборчої комісії пояснили жінці, що вона повинна повернутися додому та проголосувати, коли її навідають члени комісії разом зі скринькою для голосування на дому.

«Жінка у скандальній формі наполягала на тому, що хоче голосувати на дільниці. Після тривалих суперечок виборча комісія за згоди наявних на дільниці спостерігачів проголосувала та вирішила надати жінці право проголосувати на дільниці», — заявили у комітеті.

Після заповнення бюлетенів жінка відмовилася кинути бюлетені у переносну скриньку. Спостерігачі були змушені захищати стаціонарні скриньки, аби львів’янка не кинула туди бюлетені.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про інцидент повідомили дітям 94-річної жінки. Поки вони їхали на дільницю, пенсіонерка заснула. Після приїзду дітей скандал продовжився і тривав майже чотири години.

На завершення 94-річна жінка почала рвати та їсти свої бюлетені. Членам комісії не вдалось врятувати документи, їхні залишки будуть визнані як зіпсовані.

Нагадаємо, що у Львові на виборчій дільниці на вулиці Симоненка жінка заповнила десять бюлетенів та всі вкинула у виборчу скриньку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Кричала, хотіла з’їсти бюлетень, а потім заснула”: У Львові пенсіонерка влаштувала скандальне шоу на виборчій дільниці