facebook

Попередні роки нічого не робилось!Українець потужно звернувся до Зеленського.Президент вирішив питання за два дні.

Директор державного підприємства «Миколаївський суднобудівний завод» Валерій Калашников заявив, що президент Володимир Зеленський в триденний термін зміг вирішити питання по заборгованості по зарплатах співробітників заводу, який відкладався впродовж довгого часу.

Про це Валерій Калашников сказав 23 липня, під час брифінгу про погашення боргів перед працівниками завод.

За його словами, питання із заборгованістю було вирішено через декілька днів з того моменту, як президент Володимир Зеленський відвідав завод. Валерій Калашников також зазначив, що в подальшому заводу потрібно давати державні замовлення на будівництво кораблів, щоб ця ситуація з боргами не повторилася знову.

– Після візиту президента ситуація наступна. У четвер було вже підписано його доручення в триденний термін Укроборонпрому вирішити питання по заборгованості по зарплаті. У понеділок вранці концерн закрив питання за рахунок оборонних коштів. Заборгованість станом на понеділок ранок склала 86 мільйонів гривень. Ми погасили заборгованість всім працівникам. Є люди, які вже звільнилися, вони приносять свої розрахункові рахунки, ми формуємо базу і завтра ми вже закінчимо цей процес. Всі ці роки, які нам щось розповідали, нічого не робилося. Президент прибув і таких швидких рішень я ще не бачив, – заявив Валерій Калашников.

Однак Валерій Калашников також зазначив, що борги підприємство можуть продовжувати рости, якщо завод не буде отримувати замовлення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

-Рішення було миттєве. У нас президент був в середу, а гроші у нас вже були в понеділок. Раніше були тільки одні розмови. Зрозуміло, що для того, щоб завод далі працював, нам потрібні замовлення. Я говорив про це президентові. Нам сьогодні дали гроші, ми їх проїли, а далі борги знову будуть рости, тому що у нас немає замовлень. Співробітники заводу чекають замовлень. У нас крім судноремонту нічого не було. Нам потрібні замовлення, щоб будувати кораблі. Ми готові це робити! У нас є можливості! – підкреслив директор заводу.

Крім цього, Валерій Калашников зазначив, що незабаром почнеться процес демілітаризації ракетного крейсера Україна, озброєння з якого передадуть для установки на інші кораблі ВМС України.

– Зараз вже є доручення якісь з будівництва корвета і демілітаризації крейсера. З крейсером вже є 100% рішення, його демілітарізуют. Це не буде розбазарювання крейсера, все буде робитися згідно з планом. Все озброєння, яке знімуть, буде встановлено на інших кораблях ВМС, – додав він.

Нагадаємо, за дорученням Президента України Володимира Зеленського було вирішено питання погашення заборгованості по заробітній платі працівникам державного підприємства «Миколаївський суднобудівний завод» (колишній завод імені 61 комунара).

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Попередні роки нічого не робилось!Українець потужно звернувся до Зеленського.Президент вирішив питання за два дні.