facebook

Тіла виявили в колодязі: під Києвом загадково загинуло троє чоловіків

29 липня в селі Русаки Київської області загинуло троє працівників комунальної служби, які проводили ремонтні роботи в одному з колодязів.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

По прибуттю на місце НП рятувальники встановили, що в одному з колодязів Іванківського комунального управління водного господарства знаходяться троє працівників КП ІКУВГ, які проводили там планові роботи по заміні засувки. Всі троє перебували без свідомості.

Рятувальники в апаратах захисту дихання спустились в колодязь за потерпілими. Коли підняли першого чоловіка 1986 року народження, медики констатували його смерть на місці.

Ще двох чоловіків 1975 року народження підняли на поверхню з ознаками життя і відразу ж передали лікарям, які надали їм першу медичну допомогу і почали транспортувати постраждалих в Іванківську центральну районну лікарню. Однак під час транспортування в лікарню потерпілі померли.

Як повідомлялось раніше, в місті Куп’янську Харківської області в 5-метровому колодязі під землею опинилися працівники водоканалу без будь-яких засобів захисту органів дихання і страхувальних елементів. Одного з чоловіків витягли з підземної пастки вже мертвим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тіла виявили в колодязі: під Києвом загадково загинуло троє чоловіків