facebook

Через негоду на Одещині у пастці опинилося 25 дітей

Через дощі та урагани неподалік від Дніпровського лиману у пастці опинилися 25 вихованців ДЮСШ, які вирушили у похід у супроводі тренерів.

Про це повідомляє УНН.

“Так, вночі в Білгород-Дністровському районі поліцейські спільно з рятувальниками визволяли з водяного полону юних спортсменів. Через потужну зливу заручниками негоди стали 25 вихованців ДЮСШ, які у супроводі тренерів вирушили у похід та розбили наметове містечко неподалік від Дністровського лиману в районі села Південне. Правоохоронці разом з батьками деяких дітей вивезли усіх „бранців“ у безпечне місце. На щастя, ніхто не постраждав”, — повідомили у поліції.

Крім цього, через зливу на автошляху Арциз — Плоцьк неподалік від м. Арциз на узбіччя змило рейсовий автобус, у якому знаходилося близько 17 осіб.

“Слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, що поверталася з іншого виклику, вивела пасажирів з автобуса, викликала на місце працівників ДСНС та, доки проводилася рятувальна операція, забезпечувала правопорядок. У цій події також постраждалих немає”, — повідомили у поліції.

В Одеській області другий день лютує погода. Вчора вона спричина до транспортного колапсу у місті, а сьогодні на одній з одеських трас провалилася частина дороги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Через негоду на Одещині у пастці опинилося 25 дітей