facebook

Штурм вокзалу та звільнення заручників – масштабні навчання правоохоронців на Волині(відео).

На Волині в ході навчань правоохоронців знешкодили диверсійну групу.

Терористи захопили заручників на залізничному вокзалі Ковеля з вимогою виконати їхні умови. Співробітники служби безпеки разом з іншими силовиками розгорнули спецоперацію зі знешкодження диверсантів.

Залізничний вокзал Ковеля оточили правоохоронці. Працівники служби безпеки виявили диверсійну групу. Поблизу розгорнули оперативний штаб, силовики намагалися вийти з терористами на контакт.

В ході навчань за умовним знешкодженням диверсійної групи та визволенням заручників ніхто не постраждав, усіх хто був всередині вивели з потяга.

Спецоперація тривала не більше 15 хвилин. Саме так повинні діяти силовики і в реальній ситуації, тож для цього і проводять такі навчання, кажуть в СБУ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Навчання в Ковелі тривало три дні. Попри незручності для місцевого населення, в яких постійно перевіряли документи на встановлених блокпостах на виїздах з міста, люди розуміють, що тренування для силовиків просто необхідні.

Після завершення фінального етапу навчань силовики проведуть спільну нараду, аби обговорити результати операції.Недоліки виправлятимуть на наступних тренуваннях.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Штурм вокзалу та звільнення заручників – масштабні навчання правоохоронців на Волині(відео).