facebook

Трамп,Єлизавета || та Макрон:світові лідери вітають Україну з Днем Незалежності.

Україна 24 серпня, відзначає 28-му річницю Дня Незалежності. З цієї нагоди світові лідери надсилають привітання українцям та президенту Володимиру Зеленському.

Вітання на адресу Зеленського вже надіслав президент США Дональд Трамп, лідер Франції Еммануель Макрон, королева Великобританії Єлизавети ІІ та інші політики.

Трамп у своєму вітанні наголосив, що США незмінно підтримують суверенітет й територіальну цілісність України в рамках міжнародно визнаних кордонів.

Протягом наступного року Сполучені Штати Америки працюватимуть у партнерстві з владою та народом України заради просування реформ, які є надзвичайно важливими для успіху України. Це включно з реформами в царині верховенства права й боротьби з корупцією, зміцненням демократичних інституцій та сприянням економічному зростанню. Українська нація має втілити свій величезний потенціал, і США пишаються тим, що є партнером і підтримують Україну на цьому шляху змін,
– наголосив він.

Макрон також підкреслив, що Франція допомагатиме Україні досягти миру на Донбасі, де триває російсько-українська війна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я вітаю вашу ініціативність та рішучість, спрямовані на швидке отримання конкретного прогресу на користь населення, яке потерпає внаслідок конфлікту. 3і свого боку хотів би запевнити у моєму прагненні досягти вирішальних результатів на переговорах у рамках Нормандського формату та в перемовинах з Росією. Я переконаний, що чим швидше Україна проведе амбітні реформи, зокрема у сфері боротьби з корупцією, та створить сприятливі умови для реалізації свого виняткового економічного потенціалу, тим швидше в Україну повернеться мир”, – сказав Макрон.

Водночас, королева Великобританії Єлизавета ІІ побажала Україні та нашому народу “щастя та процвітання у прийдешні роки”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Трамп,Єлизавета || та Макрон:світові лідери вітають Україну з Днем Незалежності.