facebook

Президент влаштував переполох через Путіна, гримить міжнародний скандал: “Моральні вир*дки”

Скандал з можливим поверненням Росії в склад G8 отримав несподіване продовження

Про це пише авторитетне видання The Guardian.

Повідомляється, що лідер США Дональд Трамп влаштував грандіозний скандал на саміті лідерів G7, який проходив в Біарріце.

Зокрема, американський президент настійно вимагав повернути Росію і Володимира Путіна в G8 і намагався переконати в цьому лідерів інших країн.

Як стверджують дипломатичні джерела журналістів, цю ідею Дональд Трамп активно просував під час вечері лідерів «сімки» 24 серпня, відкидаючи будь-які аргументи своїх колег.

Відомо, що ініціативу президента США підтримав лише прем’єр-міністр Італії Джузеппе Конте, що йде у відставку. Глава уряду Японії Синдзе Абе намагався зберегти нейтралітет, а інші лідери виступили категорично проти.
Лідери «сімки» наполягали, що G7 є «родиною, клубом, спільнотою ліберальних демократій», до яких не належить Володимир Путін. Дональд Трамп, у свою чергу, наполягав на тому, що присутність Росії нібито необхідна для обговорення питань, пов’язаних з Іраном, Сирією і Північною Кореєю.

Українцям така ідея Дональда Трампа не сподобалася. Деякі відзначили, що лідер США через компромат і гроші ФСБ вибрав сторону Кремля на міжнародній арені.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А навіщо для моральних виродків G7 або G8, нехай збудують де небудь на Чукотці свинарник по інтересам, і якщо удвох буде нудно, то можуть ще Ина і Мадуро запросити”, “Гроші в голові і серці + компромати ФСБ, нічого людського в ньому немає”, “Нічого, скоро буде новий президент у США”, – пишуть вони в коментарях.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Президент влаштував переполох через Путіна, гримить міжнародний скандал: “Моральні вир*дки”