facebook

“Ви фіксуєте?”: Зеленський відчитав на нараді свого найближчого соратника. Потрібно працювати!

Президент України Володимир Зеленський розкритикував лідера фракції “Слуга народу” Давида Арахамію за те, що той копирсався в телефоні в той час, як гарант перераховував пріоритетні напрямки в роботі всіх органів влади.

Сталось це вчора, 2 вересня, на нараді президента з високопоставленими чиновниками.

Так, Зеленському здалося, що глава фракції не слухає його. “Ви фіксуєте, Давид?” – раптом запитав Зеленський Арахамію. “А, вже зафіксували? О, ось воно, держава в смартфоні”, – пожартував Зеленський.

Нагадаємо, що Зеленський на засіданні з головами Кабміну, Верховної Ради та силовиками зробив важливі заяви щодо майбутніх законопроектів і реформ в Україні. Він повідомив, що незабаром в Україні легалізують гральний бізнес і видобуток бурштину.

Так, законопроекти про легалізацію видобутку бурштину та грального бізнесу повинні розробити до 1 грудня 2019 року. Відповідальними за це Зеленський призначив прем’єр-міністра України Олексія Гончарука і міністра фінансів України Оксану Маркарову.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Прийняти закони про легалізацію грального бізнесу, про легалізацію видобутку бурштину. Термін – до 1 грудня 2019 року. Відповідальні – Дмитро Разумков, Давид Арахамія”, – заявив Зеленський.

Так, президент заявив, що доручив до 1 грудня ухвалити закони про легалізацію грального бізнесу і про видобуток бурштину. Також він додав, що до 2020 року в Україні планують провести пілотні конкурси по концесії портів “Ольвія” і “Херсон”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Ви фіксуєте?”: Зеленський відчитав на нараді свого найближчого соратника. Потрібно працювати!