facebook

Зібралась в “Жіночий квартал”? Співачка Анастасія Приходько покидає партію Тимошенко

Українська співачка Анастасія Приходько, яка в минулого році заявила про рішення піти зі сцени заради кар’єри політика, залишає партію Юлії Тимошенко “Батьківщина”.

Всупереч жартам на тему перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах в Україні, співачка не стане пробувати свої сили в “Жіночому Кварталі”. Замість цього, як підкреслила Приходько на особистій сторінці в Instagram, вона знову повертається на сцену: “Це був важкий рік, але наші відносини з партією “Батьківщина” підійшли до кінця! Величезна подяка Юлії Тимошенко за досвід, за дружбу і підтримку, але я вирішила рухатися далі! Так! Я повертаюся на сцену…” – заявила артистка, опублікувавши спільне фото з політиком.

Нагадаємо, восени 2018 року Анастасія Приходько здивувала шанувальників рішенням залишити музику. У своїй заяві артистка зазначала, що присвятила творчості 20 років і вона стала невід’ємною частиною її життя, однак прийшов час працювати на кардинальними змінами в країні. До цього в своїх інтерв’ю співачка запевняла, що навряд чи колись приєдналася б до Тимошенко, але після особистого знайомства з політиком різко змінила свою думку.

Пізніше в інтерв’ю виданню theБабель Приходько зізнавалася, що відчувала масу негативу у соцмережах і не тільки. Особливо важко співачка було переносити негативну реакцію її друзів та близьких. При цьому вона була впевнена, що незабаром дасть критикам гідну відповідь. Причини, через яку співачка вирішила залишити партію Тимошенко та й політику в цілому поки залишаються невідомими.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зібралась в “Жіночий квартал”? Співачка Анастасія Приходько покидає партію Тимошенко