facebook

Хтось зловить жар-птицю за хвіст, а в когось – шалені проблеми: астрологи попередили знаки Зодіаку

У понеділок, 10 лютого, дороговказною зіркою у вашому гороскопі стануть бажання і почуття, так що день обіцяє бути непередбачуваним, насиченим, але в цілому успішним.

Навіть якщо ви спланували цей день заздалегідь «від» і «до», вам навряд чи вдасться виконати всі пункти цього плану. У будь-яких важливих питаннях, особливо в питанні фінансів, вам варто перевіряти інформацію і не діяти за натхненням – така тактика принесе гарні плоди.

Протягом дня можливі нові перспективні знайомства, укладання контрактів, налагодження або зміцнення ділових зв’язків. Не стримуйте свою тягу до спілкування, і тоді завтра у вас буде шанс добитися від оточуючих того, до чого ви давно прагнули, пише 1001goroskop.

Овен

Овну варто вирватися якнайдалі за рамки рутини і щоденної суєти! Він може запланувати побачення на вечір. А може вибратися з друзями туди, де ще ніколи не бував. Можна поекспериментувати в творчості або кулінарії, оновити гардероб, купити екзотичний тур…Овну досить зробити лише перший крок назустріч змінам, і він не пошкодує: події підхоплять його і поведуть за собою.

Телець

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чого завтра точно не варто робити Тельцю, так це на самоті сидіти ввечері вдома. Життя кличе його туди, де можна як слід розслабитися і повеселитися. День наділяє Тельця такими якостями, як товариськість, чарівність і яскраві емоції. Тельцю слід скористатися цим, щоб не просто провести запальний вечір, а й завести цікаве знайомство. А, може, навіть не одне.

Близнюки

Завтра – день, коли Близнюки мають шанс відчути на собі, що співпраця, підтримка, партнерство – це не просто красиві слова. Можливо, допомога буде надана Близнюкам, а, може, вони самі підставлять комусь своє плече. У кожному разі, життя дасть їм привід задуматися над тим, які люди перебувають із ними поруч. Або навіть над тим, кому можна, а кому не можна довіряти.

Рак

Рак буде схильний до неорганізованості, забудькуватості. Раку будуть добре вдаватися будь-які справи, де він може проявити творчу жилку і кмітливість, а ось в питаннях, що вимагають конкретики, його шанси на успіх близькі до нуля. Крім того, є ймовірність попастися комусь під гарячу руку, так що якщо Рак завтра не хоче опинитися «крайнім», зірки гороскопу радять йому триматися осторонь від будь-яких розглядів.

Лев

Леву волею-неволею доведеться звернути увагу на стан своїх фінансів – події будуть його до цього підштовхувати. Зірки гороскопу попереджають Лева про те, що стан його гаманця може абсолютно несподівано покращитися або погіршитися – тут уже як пощастить. Тому йому не варто ризикувати і брати участь в сумнівних фінансових операціях.

Діва

Ситуація може змусити Діву захищати свої інтереси. День наділяє її здатністю переконувати в своїй правоті, так що оточуючі завтра будуть уважніше дослухатися до її аргументів. Діві варто скористатися цим не тільки для вирішення спірних питань, але і для ведення переговорів і для успішного просування будь-яких своїх проектів та ідей.

Терези

Терезам варто звернути увагу на свої сни: вони можуть виявитися віщими. Завтра інтуїція у Терезів буде загострена до межі, а голос підсвідомості – чути особливо голосно. Ось чому зірки гороскопу радять Терезам дослухатися до своїх снів, а вдень звертати увагу на будь-які свої «хочу» – «не хочу» – вони можуть виявитися не примхою, а передчуттям.

Скорпіон

У Скорпіона є шанс зіткнутися з таким маловивченим явищем, як дежавю. Причина у тому, що гороскоп наділяє Скорпіона могутньою інтуїцією і умінням передчувати те, що відбувається. Завдяки цим якостям, він здатен вгадувати розвиток подій і може проявити себе в справах, що вимагають інтуїтивного підходу, а також у психології і спілкуванні з людьми.

Стрілець

Завтра – день, коли ситуація надасть Стрільцеві можливість закріпитися на досягнутих рубежах або навіть вирватися вперед! Зірки гороскопу обіцяють Стрільцю сприяння в будь-яких сферах – від бізнесу і кар’єри до кохання – а також досить енергії і пробивних здібностей, щоб здійснити задумане. «Удача – доля тих, хто її заслужив» – ця фраза повинна стати девізом дня для Стрільця.

Козеріг

Завтра – день, який Козерогу варто присвятити спілкуванню з людьми всюди, де б він не був: на роботі, у дорозі або вдома. Його комунікабельність буде на висоті, дозволяючи легко вирішувати питання, переконувати, заводити нові знайомства. Якщо він намітив зайнятися кар’єрою, у нього буде шанс заручитися підтримкою потрібних людей, якщо ж Козеріг поки самотній, він може завести романтичне знайомство.

Водолій

Зірки в гороскопі Водолія утворюють досить суперечливий візерунок: з одного боку, Водолій буде сповнений сил і енергії, завдяки яким навіть найважче завдання йому по плечу. Однак при цьому день не обіцяє йому легких шляхів. Так що не варто засмучуватися, якщо доля поставить перед ним перешкоду або зажадає напруги всіх сил – тільки так Водолій зможе сповна реалізувати свій могутній потенціал і досягти успіху.

Риби

День віщує Рибам щасливі шанси долі, але багато чого залежатиме від того, чи зуміють вони ними скористатися. Річ у тім, що гороскоп не наділяє їх енергійністю і хорошою реакцією, а ось події можуть розвиватися стрімко, вимагаючи від Риб прийняття швидких рішень. Тому порада для Риб завтра проста: здригнутися, діяти активно і весь день намагатися бути в тонусі. Тільки тоді вони зможуть зловити жар-птицю за хвіст!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Хтось зловить жар-птицю за хвіст, а в когось – шалені проблеми: астрологи попередили знаки Зодіаку