facebook

Конфлікт із Коломойським! Зеленський “злив” всю правду. Момент істини

Президент України Володимир Зеленський допускає загострення конфлікту з власником телеканалу “1+1” бізнесменом Ігорем Коломойським після обшуків СБУ. Про це він сказав в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна”.

“У мене стільки конфліктів з усіма, що, знаєте, – плюс один, один плюс один – така вже історія. Я люблю, до речі, цей канал, тому що там наш продукт, тому що довгі відносини. Це не стосується тієї ситуації, яка є у СБУ з працівниками Саші Дубінського. Я вважаю, що треба розділяти. Ну, буде конфлікт – що я можу зробити?”, – сказав Зеленський.

Говорячи про розслідування справи щодо прослуховування глави уряду, Зеленський зазначив, що “головне питання – хто замовив, друге – хто це зробив, третє – хто викладав цю інформацію. Треба розв’язати цей вузол”.

Нагадаємо, 5 лютого СБУ прийшла з обшуками на телеканал “1+1”.
Нардеп Олександр Дубінський заявив, що “1+1” обшукують у зв’язку з прослуховуванням прем’єрміністра Олексія Гончарука.
СБУ прийшла з обшуками додому до трьох журналістів.
Через обшуки на каналі група “1+1 медіа” звернулася до президента України, генпрокурора, голови Верховної Ради та голів комітетів із інформаційної політики та з питань свободи слова, а також до голови СБУ та керівництва Нацради з питань телерадіомовлення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Конфлікт із Коломойським! Зеленський “злив” всю правду. Момент істини