facebook

Українцю, що помер девять років тому, виставили рахунок за транспортування газу – ексклюзив

Чоловік загинув під час пожежі, але на його ім’я надіслали платіжку

 

Поки споживачам в Україні пояснюють сенс появи двох платіжок за газ, на Волині платіжку за транспортування газу адресували чоловікові, який помер дев’ять років тому.

Це село Раків Ліс Камінь-Каширського району. Будинку, де жив чоловік, тепер немає. Дев’ять років тому тут була пожежа, і господар загинув. Нещодавно його рідні, які живуть за цією ж адресою, але в іншому будинку, отримали платіжку – адресовану на ім’я небіжчика.

Рахунок виставлений за січень. Сума – 150 гривень. Родичі обурилися. Будинок згорів, газовий розподільник опломбований, а рахунок прислали. За рік, порахували, вийде чимала сума.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про те, що газовики надіслали платіжку мертвому, тепер знає все село. Деякі односельці почали сміятися і порадили рідним віднести платіжку на кладовище.

“Сьогодні” вирушили за роз’ясненнями до газовиків. Там виправдовуються: жодних маніпуляцій. Мовляв, плутанина виникла через те, що спадкоємці не подали заяву про виключення померлого зі списку абонентів.

“Не звертався спадкоємець і правонаступник офіційно. Тобто письмової заяви на механічне відключення від системи газопостачання за вказаною адресою у нас немає”, – каже представниця “Волиньгазу” Оксана Швець.

Газовики і родичі небіжчика вже домовилися про зустріч. Повинні остаточно зафіксувати смерть абонента і вирішити, що робити з платіжкою, яку йому вже прислали.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українцю, що помер девять років тому, виставили рахунок за транспортування газу – ексклюзив