facebook

Остання підлість! Богдан перед відставкою встиг зробити несподіване. Дуже неприємно

В Офісі президента заявили, що український президент літав в Оман з приватною метою і за особисті гроші.

Поїздка президента Володимира Зеленського до Султанату Оман не була офіційним візитом, не мала офіційного статусу, здійснювалася з приватною метою і за власні кошти.

Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на відповідь тодішнього керівника Офісу президента Андрія Богдана. Як відомо вже 11 лютого Зеленський звільнив Богдана із займаної посади.

«Відтак організаційно-протокольне забезпечення президента України до Оману не здійснювалося, делегація не передбачалася. Стосовно проживання президента у п’ятизірковому готелі Al Bustan Palace Hotel, його перельоту разом з дружиною до Оману рейсовим літаком, а також суми, яку він сплатив за переліт і проживання готелі, зауважимо, що приватна подорож передбачає витрати на неї, а вся інша запитувана інформація буде оприлюднена в декларації президента у відповідний до законодавства термін», – додали в Офісі президента.

Після цього, у мережі з’явилася інформація, про те, що у загальному було витрачено 74 тис. 319 грн. на державну охорону на охорону президента.

Про це повідомило Управління державної охорони України у відповідь на опублікований запит.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Охорона Зеленського в Омані обійшлася державному бюджету країни у 74 тис. грн. Саме стільки грошей було виділено на безпеку президента під час його приватної поїздки на Близький Схід. А саме у відповіді на запит повідомляється, що на відрядження туди військовослужбовців, які згідно закону мають постійно здійснювати державну охорону першої особи країни, було витрачено 59 499 грн – на проїзд та 14 820 грн – на добові”, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що це єдиний казус, який сьогодні стався з ексглавою ОП.

Зокрема, колишньому керівнику Офісу президента Андрію Богдану заборонили заходити в одне із відомих київських кафе. Відомо, що в закладі громадського харчування “Калина” на вході розміщено оголошення про те, що “вхід Андрію Богдану заборонений”.

Працівники не змогли пояснити причини заборони, проте наголосили, що повісити цю табличку їх попросив власник кафе Михайло Бродський.

“А раніше Андрій Богдан був постійним клієнтом, Чудове маркетингове рішення, Бродський не любить збитих льотчиків, Закривши вхід Богдану, зрозуміє, що законопатив собі вихід, А по моєму це Бродський збитий льотчик, – коментують у мережі фото із скандальним написом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Остання підлість! Богдан перед відставкою встиг зробити несподіване. Дуже неприємно