facebook

День Святого Валентина – історії кохання Каменських, Полякової, Бабкіної та інших зірок

День Святого Валентина ще іменують Днем усіх закоханих. Свято — неофіційне і не є вихідним, проте активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого. Цей день прийшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших свят.

Тож ми вирішили в цей романтичний день показати вам топ-5 найпопулярніших зіркових пар України:

Надія Дорофєєва та Володимир Дантес

Володимир Дантес і Надія Дорофєєва одружилися 8 липня 2015 року. До весілля вони довгий час зустрічалися – разом пара вже вісім років.

Сергій Бабкін та Сніжана Бабкіна

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сергій Бабкін та Сніжана Бабкіна познайомилися в 2007 році в Харкові під час роботи в “Театр 19”. 11 травня 2008 року пара обвінчалася, а 27 березня 2009-го зареєструвала шлюб.

Юлія Саніна та Валерій Бебко

Саніна і Бебко познайомилися в 2009 році, коли Юлія прийшла в ролі журналістки брати інтерв’ю у Валерія. П’ять років Юлія Саніна і Вал Бебко приховували свої відносини. Вони одружилися через два роки після знайомства.

Потап та Настя Каменських

Потап і Настя познайомилися в 2006 році, коли був створений їх творчий дует. Спочатку Потапа не влаштовувало, що всі лаври діставалися його партнерці, але пізніше між артистами спалахнула пристрасть, і в 2013 році вони були помічені під час відпочинку на Кубі.

23 травня 2019 року відбулося весілля зірок.

Оля Полякова та Вадим Поляков

Оля Полякова та її чоловік бізнесмен Вадим Поляков познайомилися в 2003 році, коли співачка виступала на дні народження у Вадима. У минулому році пара відзначила 15 років з дня весілля.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

День Святого Валентина – історії кохання Каменських, Полякової, Бабкіної та інших зірок