facebook

Міністр економіки на ток-шоу “Свобода” вирішив перерахувати позитивні моменти епідемії коронавірусу

Ведучий ток-шоу “Свобода слова” на каналі “Україна” Савік Шустер перервав виступ біля мікрофону міністра економіки Тимофія Милованова, який вирішив перерахувати позитивні моменти епідемії коронавірусу.

Зокрема, Милованов став говорити про те, як епідемія коронавірусу в Китаї дає Україні можливість збільшити експорт металургійної продукції.

Далі міністр економіки заявив, що китайські заводи можуть зупинитися і тоді в України буде можливість отримати значний прибуток.

“Насправді тут є певні можливості для України. Я навіть сказав би… Ну, так не можна так говорити, у наших друзів епідемія… Але те, що у них зупиняється виробництво, це для нас важливо. Китай, можливо, буде споживати менше продуктів металургії. Основна причина, чому металургійна промисловість виробила в цьому році менше, як раз в тому, що Китай виробляв більше. Той факт, що в деяких провінціях ті заводи можуть зупинитися, дає можливість для нас підвищити експорт, насправді. Тому що світ буде заміщати це в інших місцях…”, – сказав Милованов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цих слів ведучий шоу Савік Шустер і перервав репліку міністра, зазначивши, що “так краще не говорити, тому що потім ще будуть цитувати де-небудь по-англійськи”, маючи на увазі, що ця репліка некоректна.

Нагадаємо, раніше Милованов заявляв, що єдиним шляхом для підняття української економіки є інвестиції.

Тим часом у ВООЗ прогнозують, що заразитися коронавірусом нового типу при несприятливому сценарії можуть до двох третин населення Землі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Міністр економіки на ток-шоу “Свобода” вирішив перерахувати позитивні моменти епідемії коронавірусу