facebook

Документ, який критикував Порошенко, повторно з’явився на сайті Мюнхенської конференції

На сайті Мюнхенської конференції з безпеки повторно з’явився документ «Дванадцять кроків до посилення безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні», авторами якого є три західні аналітичні центри та Російська рада міжнародних справ. Увечері 14 лютого він був недоступний.

Також 14 лютого п’ятий президент України (2014–2019), лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко заявив, що цей документ підготовлений у Кремлі.

«Це саме те, чого хоче Росія: немає війни, немає агресії, є внутрішніх конфлікт, Росія – лише посередник, і ми більше не можемо чекати, і Росію треба повернути в «Групу семи», повернути до діалогу. Єдина умова: будь ласка, йдіть з України, зупиніть свою агресію, дайте нам бути суверенною і демократичною державою», – сказав Порошенко.

Невдовзі після публікації «кроків» на сайті Мюнхенської конференції на сайті американського аналітичного центру Atlantic council з’явилася заява з критикою ініціативи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Міністерстві закордонних справ України наголосили, що заява «Дванадцять кроків до посилення безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні» не є офіційною позицією держав.

14 лютого відкрилася триденна Мюнхенська конференція з безпеки за участі 35 очільників держав та урядів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Документ, який критикував Порошенко, повторно з’явився на сайті Мюнхенської конференції