facebook

3 способи нестандартно провести час на дачі

Можна посперечатися, що цього літа ваша дача (якщо вона знаходиться не в доларовій або євро зоні) поверне собі несправедливо втрачену популярність.

Дачу можна і потрібно перетворювати в заміську резиденцію, влаштовувати на ній прийоми, відкриття і закриття сезонів, проводити прем’єри, змагання і, звичайно, вести довгі інтелектуальні, літературні бесіди про високе.

Ось кілька корисних порад, як зробити так, щоб ваша дача потрапила в список найбільш очікуваних подій цього літа.

Дачне фотобієнале

Пам’ятайте фотографію, де вам п’ять років, і ви стоїте гордий з совочком в трусах, шкарпетках і сандалях? Радує, що в той час не було соц. мереж, і ваші батьки не виклали її на загальний огляд. Але чому б не влаштувати фотобієнале з сімейного архіву і розвісити по всій ділянці старі фотографії, якою ви були в дитинстві, перший велосипед, шкільні роки, випускний, перша поїздка на море без батьків, ви з акустичною гітарою в руках – і неважливо, що це був перший і останній раз, коли ви її взяли. Підбийте зробити те ж саме вашого коханого або кохану і влаштуйте гучне відкриття виставки.

Вам знадобиться:

  • кілька метрів мотузки;
  • прищіпки для білизни.

Для організації виставкового простору натягніть між деревами мотузки (звичайно ж, підійдуть і білизняні мотузки). Розвісьте фотографії з допомогою кольоровими або дерев’яних прищіпок. Кличте сусідів! Смійтеся і ностальгируйте всі разом.

Літній кінотеатр

Літні кінотеатри знову набирають популярність, так чому б вам не скористатися цим? Влаштуйте перегляд кінофільмів у себе на ділянці.

Для цього вам знадобиться:

  • РК проектор або DLP-проектор;
  • Спеціальний екран;
  • Вуличні динаміки;
  • Пуфи і пледи.

Порада для економії: екран для кінотеатру можна зробити самим – натягнути білу простирадло або скатертину між двома деревами або здобути для цього дерев’яну раму.

Гаражний розпродаж

У вас напевно накопичилося безліч непотрібних речей у будинку (особливо в гаражі, на горищі і в підвалі). Саме час влаштувати гаражну розпродаж! Поставте прямо перед хвірткою великий стіл, розкладіть на ньому дрібні речі, а навколо розставте більш великі і встановіть чисто символічні ціни на кожен товар.

Не забудьте налити в глечики лимонад і морс, а в бідони – квас. Поставте на стіл самовар – не обов’язково використовувати його за призначенням, нехай він створює правильну атмосферу. Спекотним літнім днем жоден сусід не пройде повз вашої ярмарку!

Гаражний розпродаж – джерело переваг: ви не тільки очистити будинок від непотрібних речей і знайдете «добре забуте старе», але й заробите «дітям на морозиво» і вже точно весело проведете час з сусідами!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

3 способи нестандартно провести час на дачі