facebook

Її любили всі! Пішла з життя заслужена артистка України

У Дніпрі пішла з життя заслужена артистка України Людмила Олексіївна Белінська. Про це повідомив професор Дніпропетровської Академії музики маєтку Глінки Андрій Тулянцев на своїй сторінці в Facebook.

Перестало битися серце заслуженої артистки України Людмили Олексіївни Белінської. Вона була жінкою гостинною, привітною, з почуттям гумору. Любила свою сім’ю, працювала багато років в трупі Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру Шевченка. Була зіркою музичної сцени, грала в драматичних спектаклях. Світла пам’ять, – зазначив Тулянцев.

 

За його словами, Людмила Белінська прекрасно шила і любила садівництво. У минулому актриса закінчила студію при Київському державному театрі оперети. Людмила Белінська запам’яталася, як примадонна оперети, красуня і володарка унікального контральто.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, юна актриса з Уганди пішла з життя у віці 15 років. Нікіта Перл Валігва знялася у фільмі від Disney “Королева КАТВ” (Queen of Katwe), після чого у неї виявили злоякісну пухлину.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Її любили всі! Пішла з життя заслужена артистка України