facebook

Вслід за Аллою Мазур: відомий український телеведучий зізнався про страшну хворобу

Журналіст, креативний продюсер ТРК «Київ» Євген Лісовий 12 років живе з ВІЛ. Днями в прямому ефірі він вперше розповів про це. Своїм зізнанням він вирішив боротися з негативним виділенням суспільства ВІЛ-інфікованих.

«Ви знаєте, багато людей вважають, що стигматизація, нерозуміння ВІЛ-інфікованих виникають через те, що багато відомих людей не визнають, що є ВІЛ-інфікованими. Ось зараз я визнаю себе ВІЛ-інфікованим. Я вже 12 років живу з ВІЛ. Я креативний продюсер канали “Київ”, для когось відомий журналіст. Це – серйозна заява », – сказав Лісовий.

Євген Лісовий народився і виріс в Росії. Там багато його друзі не знають, що він живе з ВІЛ. На його думку, Україна в цьому випадку дуже толерантна країна.

Після цього визнання в мережі з’явилися слова розуміння та підтримки.

«Знаєте, мужність іноді здатне виглядати саме так. Тому що є теми, про які говорити не прийнято. Більш того – містична свідомість змушує всіх відмахуватися від діагнозів. … Женя – це приклад того, що з ВІЛ можна жити. Бути успішним. Будувати карьєру. І не піддавати ризику ні себе, ні оточуючих », – написав журналіст Павло Казарін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше ведуча програми ТСН на каналі 1 + 1 Алла Мазур повідомила, що у неї діагностували рак. Про це вона написала в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вслід за Аллою Мазур: відомий український телеведучий зізнався про страшну хворобу