facebook

Похвалилися: збірна України поїхала на чемпіонат світу у Росію (фото)

Збірна України з хокею з м’ячем (бенді, “російський хокей”) прибула в Росію, місто Іркутськ, для участі в чемпіонаті світу.


Про це йдеться на сайті змагань.

Як зазначається, українська команда прибула в Прибайкалля в суботу, 29 лютого.

На сайті вказано, що українці виступлять у групі В (другий за силою дивізіон) разом з 11 іншими збірними. Матчі на відкритих льодових стадіонах Іркутська заплановано на 1-6 березня.

Крім того, троє українців виступають у російських клубах. Головний тренер команди – швед Магнус Альм.

Президент Української федерації хокею з м’ячем Сергій Бабенко похвалився, що цього року зібрали хороший склад.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Хоча в нас не було можливості провести цілеспрямовані тренувальні збори перед чемпіонатом світу, але всі хокеїсти заряджені на боротьбу, амбітно налаштовані. У 2014 році ми вже грали в Іркутську, правда, тоді наша команда була, можна сказати, сирувата. За минулі роки збірна України зросла в майстерності, виграла бронзову медаль чемпіонату світу. І зараз ми розраховуємо поборотися за місце на п’єдесталі пошани”, – зазначив він.

Вперше збірна України з бенді взяла участь у чемпіонатах світу 2013 року (у Швеції й Норвегії), посівши останнє місце в групі В. На турнірі 2014 року (в Іркутську, РФ) українці стали передостанніми, а 2016 року (в Ульяновську, РФ) піднялися на третє місце в дивізіоні В.

Це вже третій приїзд збірної України на змагання до Росії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Похвалилися: збірна України поїхала на чемпіонат світу у Росію (фото)