facebook

Разом з вагітною дружиною! Скандального екснардепа затримали на кордоні. Що відбувається?

На грецькому кордоні затримано екс-нардепа і першого командира батальйону “Айдар” Сергія Мельничука.

Відео зі зверненням про затримання його Інтерполом і проханням про надання українським посольством захисника, Мельничук розмістив на своїй сторінці в Фейсбук у неділю ввечері.

“Мене затримали на болгаро-грецькому кордоні. Картку Інтерполу виставила Росія. І зараз буде Інтерпол затримувати”, – заявив Мельничук.

Він підкреслив, що перебуває в відділенні з вагітною дружиною і дев’ятимісячним сином.

“Посольства мовчать. Нічого нікому не говорять. Повна тиша. Звертаюся, щоб якомога швидше порушили питання перед нашим посольством, щоб хоча б надали мені захисника, який відстоюватиме мої права”, – сказав екс-нардеп.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Варто зазначити, що 3 червня 2015 року Верховна Рада дала згоду на залучення екскомбата до кримінальної відповідальності.

Тоді ж Верховна Рада відкликала позафракційного депутата екс- командира батальйону “Айдар” Сергія Мельничука з посади заступника голови комітету ВР з питань національної безпеки й оборони.

Відразу після цього, Мельничука було звільнено від обов’язків члена комітету за квотою пропорційного представництва депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка.

Мельничука підозрювали у здійсненні ряду кримінальних правопорушень, зокрема за ст. 257 (організація озброєної банди з метою нападу на підприємства, установи, організації або на окремих осіб, а також участь у такій банді або у здійсненому нею нападі) Кримінального кодексу України.

2 лютого біля 50 бійців “Айдару” – прихильників Мельничука влаштували пікет Міноборони і підпалили біля його будівлі шини. Вони вважали, що відомство хоче ліквідувати батальйон і протестували проти цього.

Скандальний екс-нардеп Олег Ляшко, тоді зазначав, що Мельничук став депутатом Ради на його “горбу”, а зараз влаштовує диверсії.

У 2017 році НАБУ розслідувало стосовно Мельничука кримінальне провадження за підозрою у декларуванні недостовірної інформації.
У 2018 році Мельничук і його колишній колега з фракції “Радикальної партії” Дмитро Лінько побилися після ефіру на телеканалі Newsone.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Разом з вагітною дружиною! Скандального екснардепа затримали на кордоні. Що відбувається?