facebook

“Крики і сльози відчаю”: У власному домі загинули страшною смертю молода мама і троє її діток. Сусіди шоковані!

У селі Леньківці Кельменецького району Чернівецької області в ніч на 5 березня у власному будинку знайшли мертвими 27-річну жінку та її трьох маленьких дітей.

Як повідомляє прес-служба рятувальників, 5 березня о 6.20 на пульт диспетчера надійшло повідомлення від мешканців с. Ленківці Кельменецького району про пожежу у житловому будинку.

“Люди також розповіли, що у ньому можуть перебувати 3 дітей та їхня мати. Через те, що пожежа виникла пізно вночі, люди виявили її вже тоді, коли вогонь поширився на весь будинок, і впало його перекриття. Площа пожежі склала 70 кв. м. На місце події було направлено вогнеборців 10 державної пожежно-рятувальної частини смт Кельменці”, – повідомили у прес-службі.

Ліквідувавши пожежу, вогнеборці увійшли до будинку та під час розбору конструкцій виявили там тіла трьох дітей – 2013, 2014, 2017 років народження та їхньої матері, 1993 року народження.

На цей час тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу у м. Чернівці. Причина пожежі наразі встановлюється.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У соцмережах люди висловлюють співчуття через трагедію.

Збирають кошти на похорон мами і 3 діток, які загинули при пожежі в домі…збирає Поліна Струтинська …. Просимо поширювати….картка номер 5168 7427 0217 8363 Струтинська П.О.

Gepostet von Наталі Кравчук am Donnerstag, 5. März 2020

Односельчани збирають кошти на похорон сім’ї.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Крики і сльози відчаю”: У власному домі загинули страшною смертю молода мама і троє її діток. Сусіди шоковані!