facebook

“Нехай сидить на сцені.” Олегу Виннику “заборонили” співати. Вовчиці налякані: що тепер

Олег Винник поділився найдивнішою пропозицією виступити на 8 Березня. За його словами, організатори хотіли, щоб він мовчки на стільці сидів на сцені, а його пісні звучали б під фонограму.

Український артист Олег Винник розповів журналістці “Світського життя” Катерині Осадчій про смішні моменти, які у нього були 8 Березня різні роки. За словами Винника, п’ять років тому йому подзвонили представники одного з нічних клубів і запропонували мовчки посидіти на сцені.

“Вони сказали, у нас недостатньо грошей – можна, щоб Олег просто фізично був у нас присутній і не співав. Каже, для чого співати, ми поставимо десять фонограм і поставимо стілець на сцену. Олег буде просто сидіти, а ми будемо робити красиві фотографії. И ми заплатимо за це стільки-то и стільки-то грошей. Ми посміялися”, – розповів Винник.

Також артист розповів, що нерідко українські олігархи просять його особисто приїхати і привітати їх дружин з 8 Березня. Скільки Винник бере за таке персональне привітання, він не став видавати. Очевидно, мова йде про чималі гроші, адже співак підкреслив, що сподівається і надалі отримати такі пропозиції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Нехай сидить на сцені.” Олегу Виннику “заборонили” співати. Вовчиці налякані: що тепер