facebook

В Україні зафіксували першу смерть від коронавірусу — МОЗ

71-річна жінка з Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із лабораторно підтвердженим випадком коронавірусу COVID-19, померла.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я України.

«Під наглядом лікарів знаходяться близькі родичі, з якими вона проживала, та особи, з якими вона контактувала. МОЗ України зазначає, померла жінка знаходилася в групі ризику. Згідно зі світовою тенденцією, старше покоління людей найбільш вразливе до інфікування коронавірусом COVID-19 з летальними наслідками», — йдеться у повідомленні міністерства.

МОЗ повідомляє: В Україні зафіксовано першу смерть людини, інфікованої коронавірусом71-річна жінка з Житомирської…

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Gepostet von Міністерство охорони здоров'я України am Freitag, 13. März 2020

Зазначимо, раніше жінку довелося підключати до апарату штучного дихання.

Нагадаємо, перші у світі випадки захворювання на пневмонію, викликану новим коронавірусом Сovid-19, почали фіксувати у Китаї із грудня 2019 року.

11 берзня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) визнала спалах нового коронавірусу Сovid-19 пандемією.

Коронавірус — рід вірусів, що об’єднує РНК-вмісні плеоморфні віруси середньої величини. Діаметр різних вірусів становить приблизно 80-220 нм. Віруси розмножуються у цитоплазмі інфікованих клітин. В основному, коронавірусами заведено вважати віруси інфекційного бронхіту птахів та інших тварин, але, як відомо, лише сім (включно із новим Сovid-19) заражають людей.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні зафіксували першу смерть від коронавірусу — МОЗ